Dierentelepathie - Paranormale gaven waarzegsters
Waarzegster credits
Beschikbare waarzegsters
Waarzegster tarotkaarten
Foto lezen
paragnostenbrugge.be / waarzegsters / paranormale-gave-waarzegsters / Dierentelepathie /
   
  Paranormale gave Dierentelepathie
     
 
Dierentelepathie
Dierentelepathie of intuïtief communiceren met dieren is het uitwisselen van informatie tussen mens en dier via gedachten, beelden en gevoelens. Sommige van onze waarzegsters bezitten deze telepathische gave en kunnen op deze manier aan jou doorgeven wat er in je dier precies omgaat.

Heb je altijd al willen weten waarom je huisdier een bepaald gedrag vertoont en wat de oorzaak is? Heeft uw dier fysieke of psychische klachten waar u niet aan uit raakt?.
Laat dan een waarzegger je verklaren wat de wensen of boodschappen zijn van jouw huisdier.

Verschillende zaken kunnen tijdens een gesprek aan bod komen met een waarzegger: gedragsproblemen of veranderingen in het gedrag van je dier, angsten, emoties, lichamelijke klachten, relaties met andere dieren, gebeurtenissen in het verleden, blokkades, verandering van omgeving door verhuizing, het overlijden van een ander dier, wat uw dier leuk vindt of net minder leuk, enz...

U kan onze waarzegsters helpen meer inzicht te krijgen in uw dier door een foto van je huisdier door te sturen, de foto werkt dan als een doorgeefluik naar de waarzegger. Stuur eerst de foto van je (huis)dier naar een waarzegger, bel deze vervolgens op voor meer inzichten en uitleg. Op deze manier kan een waarzegger ook contact leggen met een overleden of vermist huisdier, een dier van de buren of een dier aan de andere kant van de wereld.

Onze waarzegsters wisselen informatie uit met het dier door middel van hun intuïtief of telepathisch vermogen. Alle dieren communiceren op deze manier, voor hen is dit zeer natuurlijk. Kinderen gaan ook intuïtief om met dieren maar met het ouder worden verleren ze dit meestal. Onze waarzegsters kunnen U dus ook helpen om opnieuw beter te leren communiceren met uw dier.Volgende waarzegsters hebben de gave Dierentelepathie:


Shiloh
Sophia
Vera Ann
 
   
 
uw mening
Uw vraag
waarzegsters online
gratis account
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de waarzegsters,
u belt slechts aan € 0,80 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de waarzegsters, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid bij uw eerste oplaadbeurt
4 gratis minuten beltegoed
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze waarzegsters.  
     
     
     
Gratis account
 
 
  © Paragnostenbrugge.be Home | Mobiele website | Werken als waarzegger | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer